17 març STAND BY | Taller Cuina Malai | Yvonne Lean
STAND BY | PRÒXIMAMENT PREVIST MAIG 2018
DURADA 3 HORES
by Yvonne Lean
Preu taller 50€
12 places
La gastronomia malaia és coneguda per ser una cuina molt diversa i rica, resultat directe de la colonització en els segles passats.
Per aquest motiu, a la cuina malai trobem influències xineses, índies, portugueses i la mateixa cuina malaia sense oblidar la cuina tailandesa i indonèsia i les fusions entre aquestes diferents influències.
En aquest taller tindrem l'oportunitat d'aprendre i degustar la màgia d'aquesta cuina amb tots els seus ingredients com la cúrcuma, el gingebre, fulles de llima, la citronel·la, el pebrot i la llet de coco.
Elaborarem el menú d'una manera participativa i seguint el receptari. Un dels menús que hem preparat alguna vegada en aquest taller és:
- Amanida asiàtica
- Pollastre al curri sec malai
- Wok de packchoi amb bolets i tofu
- Arròs fregit malai.
El taller inclou sopar i postres.
Estem pendents de noves dates, però si t'interessa aquest tipus de cuina, envia'ns un correu electrònic i et notificarem directament. I si has de celebrar una reunió familiar, d'amics o de treball, podem adaptar el taller a les teves necessitats. És una experiència única!
No Comments